Yhteystiedot

Huom: Sesonkiaikaa hoitolalla on kevät/kesä, varaathan ajat ajoissa!

Johannan kesäajan (1.6.-31.8.) varaukset viesteillä (whatsapp, tekstiviesti tai sähköposti) tai soittamalla. Kesä on jo lähes täynnä eikä sähköiseen ajanvaraukseen jää todennäköisesti aikoja varattavaksi. Johanna lomalla vk 20-21 ja 28-30.

Sannin alkukesäajan ajat avattu varattavaksi sähköiseen ajanvaraukseen, loppukesä avautuu kevään aikana. Sanni ei pidä pidempää kesälomaa, vaan pitää pidennettyjä viikonloppuja silloin, kun Johanna on hoitolalla.

Hemmottelu- ja hyvinvointihoitola Johanna´Spa

Puhelin: Johanna 0503556648, Sanni 0408448201

Sähköposti: info(at)johannaspa.fi (Johanna ja yleiset asiat), info(at)dayspahehkuva.fi (Sanni). Vaihda (at) merkin tilalle @.

Osoite: Satamakatu 32, 70100 Kuopio. Katutasossa, sisäänkäynti satamakadun/lukkarinkadu kulmasta (teippaukset ovessa).

Pysäköinti: 1-3h kiekkopaikkoja on runsaasti Satamakadun ja lähikatujen alueella, myös rajoittamattomia paikkoja löytyy lähiympäristöstä ja maksullinen pysäköintialue satamatorin vierellä.

Avoinna sopimuksen mukaan.

Tarjotaksemme rauhallisen hoitohetken kaikille asiakkaille, emme vastaa puhelimeen tai avaa ovea kesken hoidon. Vastaamme viestiisi tai tulleeseen puheluun heti, kun vapaudumme. Sähköposteihin vastaamme arkisin päivittäin, paitsi lomalla (tällöin lomaviesti ilmoittaa asiasta) .

Jos haluat käydä tuoteostoksilla, aikaa varaamassa tai ostamassa lahjakorttia, olethan yhteydessä ja sovitaan aika käynnillesi, näin olen varmasti vapaana palvelemaan sinua. Voit myös varata ostoshetken sähköisestä ajanvarauksesta.

SÄHKÖINEN AJANVARAUS