Yhteystiedot

Hemmottelu- ja hyvinvointihoitola Johanna´Spa

Puhelin: Johanna 0503556648, Sanni 0408448201

Sähköposti: info(at)johannaspa.fi (Johanna ja yleiset asiat), sanni(at)johannaspa.fi (Sanni). Vaihda (at) merkin tilalle @.

Osoite: Suokatu 31, 70110 Kuopio. Katutasossa, sisäänkäynti suokadun puolelta (teippaukset ovessa).

HUOM! Johanna´Spa muuttaa. Avaamme uusissa tiloissa 3.4.2023. Uusi osoite Satamakatu 32, 70100 Kuopio. Suokadulla palvelemme normaalisti maaliskuun loppuun asti!

Pysäköinti Suokatu: Ilmaista paikoitusta ei ole hoitolan välittömässä läheisyydessä. Myllykadun varrella on muutamia maksullisia pysäköintipaikkoja, samoin lähikaduilla. Toriparkki ja Haapaniemen pysäköintitalo ovat lyhyen kävelymatkan päässä.

Pysäköinti uuden hoitolan lähellä 3.4. alkaen: 1-3h kiekkopaikkoja on runsaasti Satamakadun ja lähikatujen alueella, myös rajoittamattomia paikkoja löytyy lähiympäristöstä ja maksullinen pysäköintialue satamatorin vierellä.

Avoinna sopimuksen mukaan.

Tarjotakseni rauhallisen hoitohetken kaikille asiakkaille, en vastaa puhelimeen tai avaa ovea kesken hoidon. Vastaan viestiisi tai tulleeseen puheluun heti, kun vapaudun. Sähköposteihin vastaan arkisin päivittäin.

Jos haluat käydä tuoteostoksilla, aikaa varaamassa tai ostamassa lahjakorttia, olethan yhteydessä ja sovitaan aika käynnillesi, näin olen varmasti vapaana palvelemaan sinua. Voit myös varata ostoshetken sähköisestä ajanvarauksesta.

SÄHKÖINEN AJANVARAUS