Hinnasto ja kotikäynnit

Hoitojen sisältö, kesto ja hinta on kerrottu tarkemmin jalkojenhoitajan, kosmetologin ja sairaanhoitajan palveluiden sivuilla.

  • Kasvohoidot 79-99€
  • Jalkahoidot 69-95€
  • Käsihoidot alkaen 20-72€
  • Hemmotteluhieronnat alkaen 75€
  • Sokeronnit 25-90€ (Vain Sannille)
  • Hemmottelupaketit alkaen 115€
  • Sairaanhoitajan palvelut alkaen 22€

Kosmetologipalveluiden ALV 24%, jalkojenhoitajan/sairaanhoitajapalveluiden ALV 0%.

Hoitolassa käytössä olevat maksutavat: yleisimmät debit- ja credit kortit, käteinen (mielellään tasaraha) tai lahjakortti. Johannan tekemän perusjalkahoidon ja vaativan jalan hoidon voi maksaa myös E-passin hyvinvointirahalla.

Ajan siirtäminen/peruuttaminen viimeistään 48 tuntia ennen varausta. Alle 48 tunnin sisällä tulleista siirroista ja peruutuksista veloitetaan 100% varatun palvelun hinnasta + 10€ laskutuslisä. Helpoin peruminen tai siirto on tehdä varausvahvistuksen kautta. Peruminen on huomioitu, kun olet saanut meistä jomman kumman kiinni ja vahvistuksen varauksen perumisesta. Mikäli laskua joudutaan tilitoimiston kautta lähettämään tai myöhemmin perimään, kaikki tilitoimiston kulut tulevat vielä käyntimaksun ja laskutuslisän päälle. Myöhästyminen varatulta ajalta vähentää palvelun aikaa.

TÄSTÄ PÄÄSET SÄHKÖISEEN AJANVARAUKSEEN

Kotikäynnit

Jalkojenhoitajan, kosmetologin ja sairaanhoitajan palveluita on mahdollista ostaa itselle tai lahjaksi myös kotiin tai hoivakotiin. Kotikäynnit aina tilattava soittamalla tai viestillä, ethän käytä sähköistä ajanvarausta. Jos tilaat käyntiä hoivakotiin, varmistathan hoivakodin vierailurajoitukset. Käytän aina maskia hoidon aikana. Lahjakortin ostosta lisää lahjakortti-osiossa.

Kotikäyntilisä 35€ (12km säteellä keskustasta). Kotikäyntejä voin tehdä tarvittaessa myös yli 12km päähän Kuopion keskustasta, kysy tarjous.

Kotikäynnin maksuvaihtoehdot: käteinen (tasaraha) tai lahjakortti (johon ostettu kotikäyntilisä). Toiselle henkilölle voi varata kotikäynnin vain ennakkomaksulla.

Kotikäyntinä onnistuu tehdä suurin osa kasvohoidoista (ei laitehoidot), käsihoito (parafiinihoito voidemaisena naamiona tai lakkaus), jalkahoidot, CERAD-muistitutkimus, terveystarkastus, korvahuuhtelu, luomiarvio, haavanhoito, ompeleen ja hakasten poisto.

Kotikäynnit pääasiassa hoidan arkisin kello 8-14 välissä. Mahdollisuuksien mukaan voidaan sopia käyntiä myös muihin aikoihin.