Hinnasto ja kotikäynnit

Hoitojen sisältö, kesto ja hinta on kerrottu tarkemmin kosmetologin ja sairaanhoitajan palveluiden sivuilla.

  • Kasvohoidot 75-95€
  • Jalkahoidot 65-85€
  • Käsihoidot alkaen 20-65€
  • Hemmotteluhieronnat 75€
  • Vartalohoidot alkaen 65€
  • Hemmottelupaketit alkaen 110€
  • Sairaanhoitajan palvelut alkaen 19€

Kosmetologipalveluiden ALV 24%, sairaanhoitajapalveluiden ALV 0%.

Hoitolassa käytössä olevat maksutavat: yleisimmät debit- ja credit kortit, käteinen (mielellään tasaraha) tai lahjakortti.

Ajan siirtäminen/peruuttaminen viimeistään 24 tuntia ennen varausta. Alle 24 tunnin sisällä tulleista peruutuksista veloitetaan 100% varatun palvelun hinnasta. Myöhästyminen varatulta ajalta vähentää palvelun aikaa.

TÄSTÄ PÄÄSET SÄHKÖISEEN AJANVARAUKSEEN

Kotikäynnit

Kosmetologin ja sairaanhoitajan palveluita on mahdollista ostaa itselle tai lahjaksi myös kotiin tai hoivakotiin. Kotikäynnit aina tilattava soittamalla tai viestillä, ethän käytä sähköistä ajanvarausta. Jos tilaat käyntiä hoivakotiin, varmistathan hoivakodin vierailurajoitukset. Käytän aina maskia hoidon aikana. Lahjakortin ostosta lisää lahjakortti-osiossa.

Kotikäyntilisä 30€ (12km säteellä keskustasta). Kotikäyntejä voin tehdä tarvittaessa myös yli 12km päähän Kuopion keskustasta, kysy tarjous.

Kotikäynnin maksuvaihtoehdot: käteinen (tasaraha), lasku (laskutuslisä +10€), lahjakortti (johon ostettu kotikäyntilisä tai sen maksu erikseen).

Kotikäyntinä onnistuu tehdä suurin osa kasvohoidoista (ei laitehoidot), käsihoito (parafiinihoito voidemaisena tai lakkaus), jalkahoito muokattuna (vain kodissa/hoivakodissa, jossa korkeussäädettävä sänky asukkaalla), CERAD-muistitutkimus, terveystarkastus, elämäntapaohjaus, korvahuuhtelu, luomiarvio, haavanhoito, ompeleen ja hakasten poisto.

Kotikäynnit pääasiassa hoidan arkisin kello 8-14 välissä. Mahdollisuuksien mukaan voidaan sopia käyntiä myös muihin aikoihin.