Jalkojenhoitajan palvelut

Kaikki jalkahoidot tehdään laadukkailla Footlogix-sarjan tuotteilla. Tuotteita on myös myynnissä kotiin. Aina ennen jalkahoitoa analysoin jalan rakenteen, iho- ja kynsimuutokset sekä annan niihin liittyvää ohjausta.

SÄHKÖINEN AJANVARAUS

Kaikkiin jalkahoitoihin mahdollista ostaa lisäpalveluna lakkaus +10€. Lakan saat mukaan.

Uutena palveluna syksyllä 2021 silikoniortoosit, katso alhaalta lisätietoja.

Perusjalkahoito 60min, 65€

Perusjalkahoito sopii hyvin, jos sinulla on terveet kynnet ja iho tai vain hieman paksuuntumaa kynnessä tai kovettumaa. Hoitoon sisältyy jalkojen kylvetys, ihon, kynsien ja kynsinauhojen hoito asiakkaan tarpeen mukaisesti, lyhyt hieronta ja voiteen imeytys.

Vaativan jalan hoito 75min, 75€

Hoito muuten samanlainen kuin perusjalkahoito, mutta aikaa on enemmän käytettävissä. Sopii hyvin, jos sinulla on sienikynsi(ä), paljon kovettumaa tai runsaasti hilseilevä iho. Hoitoon sisältyy jalkojen kylvetys, ihon, kynsien ja kynsinauhojen hoito, lyhyt hieronta ja voiteen imeytys.

SPA-hemmottelujalkahoito 90min, 89€

Tämä jalkahoito on sinulle, joka haluat hemmottelua jalkahoidon lisäksi. Hoitoon sisältyy perusjalkahoidon lisäksi kuorinta, naamio ja pidempi jalkahieronta. Vaativan jalan hoitoon on myös mahdollista yhdistää SPA-lisäys (naamio, kuorinta ja pidempi hieronta), joka löytyy vaativan jalan hoidon lisäpalveluista.

Varpaankynsien siistiminen 30min, 45€

Hoitoon kuuluu pelkästään kynsien siistiminen leikkurilla ja hiomalla (lyhennys, ohennus). Ei sisällä muita jalkahoidon osa-alueita. Yksittäisenä palveluna 45€, toisen hoidon yhteydessä 39€.

Jalkaterveyden arviointi 30min, 45€ (jalkahoidon yhteydessä 35€) tai Diabeetikon jalkaterveyden arviointi 45min, 55€ (jalkahoidon yht 45€)

Jalkaterveys on tärkeä osa hyvinvointia. Erityisesti ikääntyneen ja diabeetikon olisi tärkeä arvioida jalkojen terveys vähintään kerran vuodessa ammattilaisella. Arviointiin kuuluu: Podotrack painannekuva ja sen analysointi, nivelten liikkuvuuden tutkiminen, kynsien ja ihon kunnon arviointi sekä kotihoidon ohjaus, kengänkoon mittaus ja käytössä olevan kengän sisäpituuden mittaus sekä ohjaus oikeanlaisen jalkineen valintaan. Lisäksi diabeetikon arvioinnissa tutkitaan monofilamentilla diabeettistä neuropatiaa ja palpoidaan ääreisverenkierron pulssit.

Silikoniortoosit alk. 30€

Silikoniortooseja mahdollista tehdä jalkahoidon yhteydessä, hinta määräytyy ortoosin koon mukaan. Ortoosi tehdään aina yksilöllisesti asiakkaalle mittatilaustyönä. Silikoniortoosi on erinomainen apu erilaisiin jalkaongelmiin, kuten varpaiden virheasentoihin (vasaravarvas, vaivasenluu, päällekkäin olevat varpaat) tai suojaksi hiertymiin tai kipukohtiin.

Ortoosien hinnat (sähköisessä ajanvarauksessa oleva 30€ on alkaen hinta):

  • S-koon ortoosi (esim. kiila yhteen varvasväliin) 30€
  • M-koon ortoosi (esim. 2-3 varpaan väliä tai nauhaortoosi) 40€
  • L-koon ortoosi (esim. kaikki varpaat, suojaava ortoosi vaivasenluulle tai päkiäsuoja) 50€
  • XL-koon ortoosi (esim. kantakuppi) 70€.

Ortoosilla takuu 2 kuukautta, jonka aikana rikkoutunut ortoosi korjataan tai tehdään uusi veloituksetta (edellytys, että noudatettu kirjallisia kotihoito-ohjeita eikä rikkoutuminen ole tahallista).

Pikamanikyyri toisen hoidon yhteydessä +20€/20min

Fresh Up- kasvohoito jalkahoidon yhteydessä +45€/30min

SPA-manikyyri lakkauksella tai parafiinihoidolla jalkahoidon yhteydessä 55€ (norm. 65€)