Jalkojenhoitajan palvelut

Kaikki jalkahoidot tehdään laadukkailla Footlogix-sarjan tuotteilla. Tuotteita on myös myynnissä kotiin. Aina ennen jalkahoitoa analysoin jalan rakenteen, iho- ja kynsimuutokset sekä annan niihin liittyvää ohjausta.

Tällä sivulla on yrittäjä Johannan tarjoamat jalkojenhoitajan jalkahoidot. Jalkojenhoitajan päätavoite on hoitaa asiakkaalle terveet jalat. Vuokratuoliyrittäjä Sannin jalkahoidot ovat kosmetologipalveluiden alla. Johannan tekemät jalkahoidot on mahdollistaa maksaa e-passilla.

SÄHKÖINEN AJANVARAUS

Kaikkiin jalkahoitoihin mahdollista ostaa lisäpalveluna lakkaus +10€. Lakan saat mukaan.

Verrutop- syylän hoito jalkahoidon yhteydessä +35€, erillisenä käyntinä 50€.

SPA-hemmottelujalkahoito on varattavissa Johannalle siten, että valitset perusjalkahoidon tai vaativan jalan hoidon ja siihen lisäpalveluista SPA-hemmottelun, joka sisältää kuorinnan, naamion ja hieronnan.

Perusjalkahoito 60min, 69€

Perusjalkahoito sopii hyvin, jos sinulla on terveet kynnet ja iho tai vain hieman paksuuntumaa kynnessä tai kovettumaa. Hoitoon sisältyy jalkojen kylvetys, ihon, kynsien ja kynsinauhojen hoito asiakkaan tarpeen mukaisesti, lyhyt hieronta ja voiteen imeytys.

Vaativan jalan hoito 75min, 79€

Hoito muuten samanlainen kuin perusjalkahoito, mutta aikaa on enemmän käytettävissä. Sopii hyvin, jos sinulla on sienikynsi(ä), paljon kovettumaa, isoja asentovirheitä (esim vaivasenluu tai vasaravarvas) tai runsaasti hilseilevä iho. Hoitoon sisältyy jalkojen kylvetys, ihon, kynsien ja kynsinauhojen hoito, lyhyt hieronta ja voiteen imeytys.

Varpaankynsien siistiminen 30min, 49€

Hoitoon kuuluu pelkästään kynsien siistiminen leikkurilla ja hiomalla (lyhennys, ohennus). Ei sisällä muita jalkahoidon osa-alueita. Yksittäisenä palveluna 45€, toisen hoidon yhteydessä 39€.

Jalkaterveyden arviointi 30min, 45€ (jalkahoidon yhteydessä 35€) tai Diabeetikon jalkaterveyden arviointi 45min, 55€ (jalkahoidon yht 45€)

Jalkaterveys on tärkeä osa hyvinvointia. Erityisesti ikääntyneen ja diabeetikon olisi tärkeä arvioida jalkojen terveys vähintään kerran vuodessa ammattilaisella. Arviointiin kuuluu: Podotrack painannekuva ja sen analysointi, nivelten liikkuvuuden tutkiminen, kynsien ja ihon kunnon arviointi sekä kotihoidon ohjaus, kengänkoon mittaus ja käytössä olevan kengän sisäpituuden mittaus sekä ohjaus oikeanlaisen jalkineen valintaan. Lisäksi diabeetikon arvioinnissa tutkitaan monofilamentilla diabeettistä neuropatiaa ja palpoidaan ääreisverenkierron pulssit. Kesto noin 45min / 60min (diabeetikon).

Silikoniortoosit alk. 30€

Silikoniortooseja mahdollista tehdä jalkahoidon yhteydessä, hinta määräytyy ortoosin koon mukaan. Ortoosi tehdään aina yksilöllisesti asiakkaalle mittatilaustyönä. Silikoniortoosi on erinomainen apu erilaisiin jalkaongelmiin, kuten varpaiden virheasentoihin (vasaravarvas, vaivasenluu, päällekkäin olevat varpaat) tai suojaksi hiertymiin tai kipukohtiin.

Ortoosien hinnat:

  • S-koon ortoosi (esim. kiila yhteen varvasväliin) 30€
  • M-koon ortoosi (esim. 2-3 varpaan väliä tai nauhaortoosi) 40€
  • L-koon ortoosi (esim. kaikki varpaat, suojaava ortoosi vaivasenluulle tai päkiäsuoja) 50€
  • XL-koon ortoosi (esim. kantakuppi) 70€.
  • Ortoosin teko ilman jalkahoitoa +10€ käyntimaksu

Ortoosilla takuu 2 kuukautta, jonka aikana rikkoutunut ortoosi korjataan tai tehdään uusi veloituksetta (edellytys, että noudatettu kirjallisia kotihoito-ohjeita eikä rikkoutuminen ole tahallista).

Pikamanikyyri toisen hoidon yhteydessä +20€/20min

Fresh Up- kasvohoito jalkahoidon yhteydessä +45€/30min

Jalkahoito Kuopio Jalkojenhoitaja Kuopio