E-passi

E-passin hyvinvointisaldolla voit maksaa Johannan tekemän oman perusjalkahoidon (69€) tai vaativan jalan hoidon (79€) tai osan hoidon hinnasta. Lisäpalveluita tai tuoteostoksia ei voi maksaa E-passin saldolla. Muita hoitoja (esim. kasvohoidot) ei voi maksaa e-passilla (verottajan ohje).

E-passi saldo vanhenee vuoden vaihteessa/työsuhteen päättyessä/työsuhteen tauon ajaksi (esim. äitiysloma) ja käyttämättömät rahat häviävät tililtä, joten kannattaa saldo käyttää. Jos jalkahoito ei ole juuri sillä hetkellä tarpeellinen, voi saldolla ostaa lahjakortin, joka on voimassa 3kk. E-passilla voi maksaa vain oman käynnin eli ostettu lahjakorttikin on henkilökohtainen eikä sitä voi siirtää toiselle henkilölle.

Muut työnantajien edut eivät ole käytettävissä jalkahoitoihin, eli Eazybreak, Smartum, Edenred ym eivät ole käytössä.

OSTO ONNISTUU ETÄNÄ:

Vaihtoehto 1: Etsi E-passi sovelluksesta Johanna´Spa ja suorita maksu. Varaa sitten aikasi jalkojenhoitajan jalkahoitoon booksalon.fi/johannaspa ja kirjoita lisätietoihin, että e-passilla maksu suoritettu ja maksun tiedot. E-passilla maksettu käynti on henkilökohtainen.

Vaihtoehto 2: Etsi E-passi sovelluksesta Johanna´Spa ja suorita maksu. Laita sitten sähköpostia [email protected] ja kerro nimi, jolla tehty maksu. Paluuviestinä laitan 3kk voimassa olevan lahjakortin sinulle sähköpostiin. Lahjakortti henkilökohtainen. Laitan lahjakortin viimeistään seuraavana arkipäivänä (pl.lomalla ollessa, ajanvaraussivulla tieto, jos lomalla)

Vaihtoehto 3: Soita 0503556648 tai laita sähköpostia [email protected], Johanna tekee veloituksen e-passilta ja lähettää sähköpostilla lahjakortin.