Tietoturva

Rekisterinpitäjä: Hemmottelu- ja hyvinvointihoitola Johanna´Spa

Osoite: Suokatu 31, LH 3, 70110 Kuopio

Y-tunnus: 3166266-4

Yhteyshenkilö: Johanna Paasisalo, 0503556648 tai [email protected]

Rekisterin nimi: Johanna´Spa asiakasrekisteri

Henkilötietojen keräyksen tarkoitus: Ajanvarauksen yhteydessä kerättävien henkilötietojen käyttötarkoituksena on asiakkaan ajan varaamiseen vaadittavien tietojen rekisteröinti. Asiakas voi antaa luvan myös asiakaskirjeen lähettämistä varten. Tietojen tallentamisella turvataan yksilöllinen ja turvallinen hoito sekä yksilöllinen palvelu.


Rekisterin tietosisältö: Ajanvarauksen yhteydessä kerättävä tieto; asiakkaan nimi, puhelinnumero ja/tai sähköpostiosoite. Rekisteriin kirjataan myös esitiedot (mm. perussairaudet, lääkitykset, yliherkkyydet, allergiat, leikkaushistoria), jotka kysytään käynnin yhteydessä, mikäli asiakas antaa luvan tietojen tallentamiseen.

Tietojen säännönmukaiset luovutukset: Tiedot ovat pelkästään Hemmottelu- ja hyvinvointihoitola Johanna´Spaan käytössä eikä tietoja luovuteta ulkopuoliselle. Tietoturva on hoidettu Book Salongin kautta. Tietokone, jolla ohjelmistoa käytetään on salasanalla suojattu. Lisäksi Book Salongin käyttäminen vaatii käyttäjätunnuksen ja salasanan.

Tarkastus- ja kielto-oikeus: Rekisteriin kirjatulla asiakkaalla on oikeus tarkistaa itseään koskevat tiedot ja saada niistä kopiot. Tarkastus on maksuton kerran 12 kuukauden aikana. Sitä useammin tehdyistä tarkastuspyynnöistä veloitetaan 50€/kerta. Tarkastuspyyntö tulee tehdä kirjallisena ja osoittaa rekisterinpitäjälle. Tiedot luovutetaan vain kasvotusten etukäteen sovittuna aikana. Asiakkaalla on oltava voimassa oleva henkilöllisyystodistus. Asiakas voi pyytää oikaisemaan häntä koskevat virheelliset tai puutteelliset tiedot. Asiakastietoja ei käytetä koskaan ulkopuoliseen markkinointiin ja asiakas voi kieltää myös Hemmottelu- ja hyvinvointihoitola Johanna´Spaan asiakaskirjeen lähetyksen.