Ajanvaraus/ostoshetket

TIEDOKSI 24.5. Sesonkiaika menossa! Kesäkuun ajat Johannalla lähes täynnä, myös Sannin kalenteri täyttyy nopeasti. Teemme töitä kahdessa vuorossa, joten joustoa kalenterissa on hyvin vähän, kun hoitola käytössä aamusta iltaan. Aina voi kuitenkin kysyä aikoja, välillä tulee peruutusaikoja lyhyellä varoitusajalla ja voimme ottaa yhteystiedot ylös ilmoittaaksemme vapautuvista ajoista.

Kiitos, että käytätte Johanna´Spaan palveluita. Lomailemme kesällä seuraavasti: Johanna 7.-12.7. ja 21.-31.7. Sanni 14.-20.7. ja 1.-7.8.

Ajanvarauksen voit tehdä:

VARAA AIKA SÄHKÖISEN AJANVARAUKSEN KAUTTA

Puhelimitse (Whatsapp, Signal, tekstiviesti tai soitto) numerosta 050 355 6648 (Johanna) tai 0408448201 (Sanni)

Sähköpostilla [email protected] (Johanna, yleiset asiat) tai [email protected] (Sanni)

Tarjotakseni jokaiselle rauhallisen hoitohetken, en vastaa puhelimeen tai avaa ovea hoidon aikana.

Whatsapin/Signalin/tekstiviestin kautta tavoittaa parhaiten ja voin vapautuessani olla yhteydessä. Myös tulleisiin puheluihin soitan aina takaisin. Sähköposteihin vastaan arkisin päivittäin.

Ajan siirtäminen/peruuttaminen viimeistään 48 tuntia ennen varausta. Alle 48 tunnin sisällä tulleista siirroista/peruutuksista veloitetaan 100% varatun palvelun hinnasta + 10€ laskutuslisä. Myöhästyminen varatulta ajalta vähentää palvelun aikaa.

OSTOSHETKI

Jos haluat käydä lahjakortti- tai tuoteostoksilla, laita viestiä ja sovitaan sinulle yksilöllinen ostoshetki.

Voit myös varata ostoshetken sähköisen ajanvarauksen kautta.

Huom: Jos haluat varata internetin kautta useita hoitoja samalle päivälle peräkkäin eikä haluamaasi hoitoa ole lisäpalveluiden kautta varattavissa, voit laittaa viestiä mitä hoitoja haluaisit niin räätälöidään sinulle oma paketti.