Lahjakortti

Lahjakortteja on mahdollista ostaa etänä tai hoitolalta. Katso alhaalta tarkemmat ohjeet.

Lahjakortin voi ostaa tietylle hoidolle tai avoimelle summalle. Lahjakortti voimassa 3kk ostosta. Lahjakortilla voi maksaa hoidon lisäksi tuotteita. HUOM: Johanna´Spa muuttaa huhtikuun aikana, uusi osoite ilmoitetaan pian!

Lahjakortin osto etänä:

  • Lahjakortin ostaminen etänä onnistuu helpoiten BookSalon- sivultani, josta saat kortin heti sähköpostilla itsellesi tai suoraan lahjan saajalle (maksetaan verkossa kortilla): Lahjakortin osto sähköisesti täältä
  • Toinen vaihtoehto: lähetä sähköpostilla ([email protected]) seuraavat tiedot: lahjakortin saaja, lahjakortille laitettava summa tai palvelu, antajan nimi, haluatko lahjakortin sähköpostilla vai kirjeenä (mihin sähköpostiin tai osoitteeseen?). Saat paluuviestinä maksutiedot (tilinumero). Kun maksu näkyy tilillä (yleensä 1-3 arkipäivää), lähetän kortin sähköpostilla tai kirjeenä. Tällä tavalla olethan ajoissa liikkeellä, jotta lahjakortti ennättää tulla perille ajoissa. Postitus lahjakortille +5€.

Lahjakortin osto hoitolalla:

  • Voit myös varata yksilöllisen ostoshetken itsellesi sähköisen ajanvarauksen kautta (sieltä ostoshetki).
  • Voit myös laittaa viestiä tai soittaa ja sopia itsellesi ostoshetken.

Tarjotakseni rauhallisen hoitohetken kaikille asiakkaille, en kesken hoidon vastaa puhelimeen enkä avaa ovea.

Lahjakortti vanhentunut?

Mikäli lahjakortti on vanhentunut, sen voi käyttää yhden kuukauden sisällä viimeisestä käyttöpäivästä maksamalla 10€ aktivointimaksun. Yli 1kk sitten vanhentuneita kortteja ei voi enää käyttää eikä rahaa palauteta lahjakortista. Lisäaika ei koske e-passilla ostettuja lahjakortteja.