Kosmetologin jalkahoidot

Kosmetologi Sanni tekee esteettisiä jalkahoitoja. Sähköisestä ajanvarauksesta löydät Sannin jalkahoidot Kosmetologin jalkahoidot – kategoriasta ja yrittäjä Johannan jalkahoidot Jalkojenhoitajan- jalkahoidot – kategoriasta. Sannin tekemiä jalkahoitoja ei voi maksaa e-passilla. Kosmetologi hoitaa terveitä jalkoja, eli jos sinulla on iho- tai kynsisairauksia, varaa aika Johannalle.

Lisäpalveluna mm. lakkaus +10€ (lakan saa mukaan), jalkojen kuumakivihieronta, käsiparafiini ja säärten sokerointia.

Somat jalat – jalkahoito 60min, 75€

Tämän jalkahoidon tehtävä on kaunistaa jalat. Hoito sisältää: lämpöinen kylpy jaloille, kynsien lyhennys ja siistiminen, kynsinauhojen ja ihon hoito, voide hierovin liikkein. Hoidon aikana mahdollista nauttia kupillinen kahvia tai teetä..

Hellä – hemmottelujalkahoito 90min, 95€

Tämän jalkahoidon tehtävä on hemmotella jalkoja. Hoito sisältää: lämpöinen kylpy jaloille, ihoa uudistava kuorinta, kynsien lyhennys ja siistiminen, kynsinauhojen ja ihon hoito, virkistävä/kosteuttava naamio jaloille sekä pidempi rentouttava hieronta perinteisin hierontaottein tai kuumakivillä. Hoidon aikana mahdollista nauttia kupillinen kahvia tai teetä.

Pehmeät jalat – rentouttava jalkahoito 45min, 65€

Tämän hoidon tehtävä on rentouttaa jalat. Hoito sisältää: lämpöinen kylpy jaloille, ihoa uudistava kuorinta, virkistävä/kosteuttava naamio jaloille ja rentouttava hieronta. Huomioithan, että tässä hoidossa ei lyhennetä kynsiä eikä poisteta kovettumia.

Uusi CND Shellac – kestolakkaus varpaan kynsiin (sis.kynsien lyhennys ja siistiminen) 60€,

Huolto Johanna´Spaassa tehtyihin CND Shellac – kestolakkauksiin 70€

CND Shellac – kestolakan poisto varpaan kynsistä (ei uutta lakkausta) 25€