Kosmetologin jalkahoidot

Kosmetologiopiskelija Sanni tekee esteettisiä jalkahoitoja. Sähköisestä ajanvarauksesta löydät Sannin jalkahoidot Kosmetologin jalkahoidot – kategoriasta ja yrittäjä Johannan jalkahoidot Jalkojenhoitajan- jalkahoidot – kategoriasta. Sannin tekemiä jalkahoitoja ei voi maksaa e-passilla. Kosmetologi hoitaa terveitä jalkoja, eli jos sinulla on iho- tai kynsisairauksia, varaa aika Johannalle.

Lisäpalveluna mm. lakkaus +10€ (lakan saa mukaan) ja säärten sokerointia.

Somat jalat – jalkahoito 60min, 63€

Tämän jalkahoidon tehtävä on kaunistaa jalat. Hoito sisältää: lämpöinen kylpy jaloille, kynsien lyhennys ja siistiminen, kynsinauhojen ja ihon hoito, voide hierovin liikkein.

Hellä – hemmottelujalkahoito 90min, 83€

Tämän jalkahoidon tehtävä on hemmotella jalkoja. Hoito sisältää: lämpöinen kylpy jaloille, ihoa uudistava kuorinta, kynsien lyhennys ja siistiminen, kynsinauhojen ja ihon hoito, virkistävä/kosteuttava naamio jaloille sekä rentouttava hieronta.

Pehmeät jalat – rentouttava jalkahoito 45min, 58€

Tämän hoidon tehtävä on rentouttaa jalat. Hoito sisältää: lämpöinen kylpy jaloille, ihoa uudistava kuorinta, virkistävä/kosteuttava naamio jaloille ja rentouttava hieronta. Huomioithan, että tässä hoidossa ei lyhennetä kynsiä eikä poisteta kovettumia.