Kasvohoidot

Anna Lotan Pro on ihana Israelilainen hoitolatason sarja. Sarjassa on kevyt tuoksumaailma, osa tuotteista on täysin hajusteettomia. Sarja on todella monipuolinen, tehokas ja hyvin siedetty. Hoidon aikana tuotteet valitaan ihon kunnon mukaan ja ihosi saa joka kerta sitä mitä tarvitsee. Hoitovaihtoehtoja on useita, katso vaihtoehdot alta. Kulmien siistiminen kuuluu kasvohoidon hintaan. Mikäli ei ole tarvetta siistimiselle, aika hyödynnetään muihin vaiheisiin.

Anna Lotan Pron kasvohoidoissa perinteinen höyry korvataan erityisellä kylmähydraatiolla. Kylmähydraatiossa iholle levitetään hoitogeeli, jonka päälle tulevat kosteat kuitukangastaitokset. Tämä vaihe valmistelee ihoa ottamaan vastaan kasvohoidon seuraavat vaiheet ja auttaa tuotteita imeytymään paremmin ihoon. Kylmähydraatio on kivuton ja sen aikana hengitysteitä ei peitetä vaan hengittäminen onnistuu normaalisti.

Kaikki kasvohoidot on mahdollista toteuttaa myös pyörätuolissa ilman lisämaksua. Kerrothan aikaa varatessa, jos haluat hoidon toteutettavan pyörätuolissa (sähköisessä ajanvarauksessa kirjata viesti työntekijälle- kohtaan ”pyörätuolihoito”).

Kasvohoitojen parhain vaikutus saadaan sarjahoitona tehtynä. Jos tulet uudelle käynnille alle 6 viikon sisällä edellisestä hoidosta, saat seuraavan hoidon normaalihinnasta -15% alennuksen.

60min yksilöllinen kasvohoito 79€

Hoito räätälöidään täysin toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaisesti.

90min yksilöllinen kasvohoito 99€

Hoito räätälöidään täysin toiveidesi ja ihosi tarpeiden mukaisesti. Pidempi aika mahdollistaa tehohoidon tai pidemmän hemmottelun.

60min laitekasvohoito (timantti tai ultraääni) 79€

Hoito toteutetaan timanttihionnalla tai syväpuhdistavalla ultraäänellä. Valitse tämä, jos haluat ehdottomasti laitteella tehtävän kasvohoidon. Myös yksilöllinen kasvohoito on mahdollista tehdä osin tai kokonaan laitteella.

Fresh Up- kasvohoito toisen hoidon yhteydessä 30min/45€

Anna Lotan Pron tuotteita on myynnissä myös kotiin hoitolalta.

Kasvohoito Kuopio Kuopion paras kasvohoito