Kasvohoidot

Anna Lotan Pro on ihana Israelilainen hoitolatason sarja. Sarjassa on kevyt tuoksumaailma, osa tuotteista on täysin hajusteettomia. Sarja on todella monipuolinen, tehokas ja hyvin siedetty. Hoidon aikana tuotteet valitaan ihon kunnon mukaan ja ihosi saa joka kerta sitä mitä tarvitsee. Hoitovaihtoehtoja on useita, katso vaihtoehdot alta. Kulmien siistiminen kuuluu kasvohoidon hintaan. Mikäli ei ole tarvetta siistimiselle, aika hyödynnetään muihin vaiheisiin.

Anna Lotan Pron kasvohoidoissa perinteinen höyry korvataan erityisellä kylmähydraatiolla. Kylmähydraatiossa iholle levitetään hoitogeeli, jonka päälle tulevat kosteat kuitukangastaitokset. Tämä vaihe valmistelee ihoa ottamaan vastaan kasvohoidon seuraavat vaiheet ja auttaa tuotteita imeytymään paremmin ihoon. Kylmähydraatio on kivuton ja sen aikana hengitysteitä ei peitetä vaan hengittäminen onnistuu normaalisti.

Kaikki kasvohoidot on mahdollista toteuttaa myös pyörätuolissa ilman lisämaksua. Kerrothan aikaa varatessa, jos haluat hoidon toteutettavan pyörätuolissa (sähköisessä ajanvarauksessa kirjata viesti työntekijälle- kohtaan ”pyörätuolihoito”).

Kosmetologiopiskelija Sannille edullisemmat hinnat kasvohoitoihin (opiskelijahinta suluissa)

Kasvohoitojen parhain vaikutus saadaan sarjahoitona tehtynä. Jos tulet uudelle käynnille alle 6 viikon sisällä edellisestä hoidosta, saat seuraavan hoidon normaalihinnasta -15% alennuksen (alennusta ei saa Sannin edullisemmista hinnoista).

Tehokosteuttava kasvohoito 60min, 79€ (63€)

Tehokosteuttava kasvohoito sopii erityisen hyvin sinulle, jos ongelmana on kuiva, atooppinen iho tai psoriaasi kasvoilla. Erinomainen hoito myös pintakuivalle iholle.

Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, kylmähydraatio, kulmien siistiminen, hellävarainen entsymaattinen kuorinta kasvohieronnalla, naamio, lyhyt päähieronta, seerumi ja hoitovoide.

Atraumaattinen kivuton kasvohoito 60min, 79€ (63€)

Atraumaattinen kivuton kasvohoito on ihana tapa hoitaa epäpuhtauksia ilman kipua ja silti tehokkaasti. Hoito sopii hyvin sinulle, jos ongelmana on epäpuhdas tai rasvoittuva iho. Hoidossa käytetään tehokkaita tuotteita, joilla saadaan epäpuhtauksia liukenemaan ilman kipua. Tämän kasvohoidon teho tulee erityisen hyvin esille sarjahoitona 3-5 hoitoa 3-4 viikon välein.

Huom: Ei sisällä mekaanista puhdistusta. Jos sinulla on epäpuhdas iho ja haluat mekaanisen puhdistuksen tai sinulla on aktiivinen akne, kannattaa valita tehopuhdistava kasvohoito.

Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, kylmähydraatio, kulmien siistiminen, syväpuhdistus, hedelmähappokuorinta, naamio, lyhyt päähieronta, seerumi ja hoitovoide.

Kirkastava c-vitamiini kasvohoito 60min, 79€ (63€)

Hoito sopii kaikille, jotka kaipaavat kasvoille kirkkautta ja kosteutta. Hoidon jälkeen kasvosi hehkuvat elinvoimaa.

Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, kuoriva naamio, lyhyt päähieronta, c-vitamiini + kosteuttava kaksoisnaamio/kylmähydraatio, kulmien siistiminen, tarvittaessa lyhyt mekaaninen puhdistus, kasvo-dekoltee hieronta kirkastavan seerumin imeytyksellä ja hoitovoide.

Tehopuhdistava kasvohoito 90min, 99€ (79€)

Tämä hoito sopii, jos sinulla on epäpuhdas iho ja haluat mekaanisen ihonpuhdistuksen tai sinulla on aktiivinen akne. Tuotteet sopivat erinomaisesti rasvaiselle ja epäpuhtaalle iholle sekä rauhoittamaan ihon tulehdustiloja.

Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, kylmähydraatio, kulmien siistiminen, syväpuhdistus, hedelmähappokuorinta, toinen kylmähydraatio, laaja ihon mekaaninen puhdistus, ihon desinfiointi, naamio, lyhyt päähieronta, seerumi ja hoitovoide.

Aknen tai epäpuhtaan ihon hoitoon vartalolta löytyy oma hoito, kts. vartalohoidot. Hinta erikseen 95€, tehopuhdistavan kasvohoidon yhteydessä 75€.

Kiinteyttävä kasvohoito 90min, 99€ (79€)

Hoito sopii kaikille, jotka haluavat kiinteytystä, kirkastusta ja kosteutusta kasvoille. Tämä on ihanan hemmotteleva, mutta todella tehokas kasvohoito. Tarvittaessa voidaan hoidon aikana tehdä lyhyt mekaaninen puhdistus, mutta jos ihossa paljon epäpuhtauksia niin suosittelen varaamaan tehopuhdistavan kasvohoidon tai laitehoidon.

Hoitoon sisältyy kaksoispuhdistus, c-vitamiini + kosteuttava kaksoisnaamio/kylmähydraatio, kulmien siistiminen, tarvittaessa lyhyt mekaaninen puhdistus, kiinteyttävä seerumi, kaksoiskuorinta kasvo- ja dekolteehieronnalla, ylellinen kasvovoide, rauhoittava merilevänaamio, lyhyt päähieronta ja silmänympärysvoide.

Hemmottelukasvohoito (räätälöity) 95min, 109€ (87€)

Täydellinen valinta lahjaksi tai jos et ole itse varma mitä ihosi haluaa. Tässä hoidossa käytetään alkuun pieni aika suunnitteluun, jotta voidaan toteuttaa räätälöitynä täydellinen hoito. Hoito on hemmotteleva, mutta silti tehokas. Kasvohoidon sisältö yksilöllinen.

UUTUUS! Exfosil Ruby- rubiinikuorinta on erikoiskasvohoito, joka myydään vain sarjahoitopakettina

Pakettiin sisältyy 3x 45min rubiinikuorinta ja aloituspaketti kotihoitotuotteista (arvo 129€)

Sarjahoitopaketin hinta 340€ (maksetaan ensimmäisen hoidon yhteydessä)

Lue lisää rubiinikuorinnasta

_____________________________________________________________________________________

LAITEHOIDOT, huomioithan hoidon vasta-aiheet!

Syväpuhdistava ultraäänikasvohoito 60min, 79€ (63€)

Valitse tämä kasvohoito, jos haluat perinteisen kasvohoidon lisäksi syväpuhdistavan ultraäänikuorinnan. Ultraäänellä saadaan tehokkaasti tehtyä mekaaninen kuorinta, poistamaan epäpuhtauksia iholta ja kuorimaan kuollut ihosolukko.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kylmähydraatio, ultraäänikuorinta, tarvittaessa lyhyt mekaaninen puhdistus ja kulmien siistiminen, naamio, lyhyt päähieronta, seerumi ja hoitovoide.

Ultraäänihoidon yleisimmät vasta-aiheet: epilepsia, sydämen rytmihäiriö, sydämentahdistin tai muu elektroninen laite kehossa, pahalaatuinen kasvain tai muu syöpä, näppyläinen akne, metalliproteesi ylävartalon alueella, ihoinfektio, yleisinfektio, vasta tehty kasvojen alueen täyteainehoito tai olet raskaana.

Mikäli olet varannut ajan ultraäänikasvohoitoon eikä sitä voida turvallisesti tehdä, tehdään varatulla ajalla 60min räätälöity hoito.

Timanttinen kasvohoito 60min, 79€ (63€) (huomioithan rajoitukset aurinkoisena aikana!)

Valitse tämä kasvohoito, jos ongelmana on ihon sameus, kuivuus, pigmenttimuutokset tai epäpuhdas iho (ei akuuttivaiheen akne). Timanttihionta kuorii ja uusii ihon pintakerrosta tehokkaasti, ihosi tuntuu pehmeältä ja hoidetulta jo yhden hoitokerran jälkeen. Hoito on kivuton.

Hoitoon sisältyy alkupuhdistus, kylmähydraatio, koko kasvojen alueen timanttihionta, tarvittaessa lyhyt mekaaninen puhdistus ja kulmien siistiminen, naamio, lyhyt päähieronta, seerumi ja hoitovoide.

Timanttisen kasvohoidon vasta-aiheet: rikkoitunut/tulehtunut/palanut iho, ihosairaus (mm. akuutti psoriasis tai herpes), pahalaatuinen tai tunnistamaton ihomuutos, Roaccutan/verenohennus/kortisoni lääkitys menossa tai sen loppumisesta alle 6kk, hyvin herkkä iho tai runsaasti couperosaa.

Timanttihionnan jälkeen on tärkeä varoa aurinkoa kahden viikon ajan tai suojata kasvot hyvin auringolta, koska iho voi palaa herkemmin. Tämän vuoksi ei suositella tehtäväksi kesällä tai ennen aurinkolomalle lähtöä.

Mikäli olet varannut ajan timanttiseen kasvohoitoon eikä sitä voida turvallisesti tehdä, tehdään varatulla ajalla 60min räätälöity hoito.

Fresh Up- kasvohoito toisen hoidon yhteydessä 30min/45€

Anna Lotan Pron tuotteita on myynnissä myös kotiin hoitolalta.