SPA- hemmottelupaketit

Olemme yhdistäneet hoitoja paketeiksi, jossa saa useamman hoidon edullisemmin yhteishinnalla. Lisäpalvelut varattava erikseen. Jos ei ole sopivaa pakettia niin kysy ja rakennetaan sinulle tai läheisellesi sopiva kokonaisuus. Palveluiden alta löytyy yksittäisten hoitojen sisällöt.

Mihin tahansa SPA-hemmottelupakettiin lasillinen kuohuviiniä (alkoholiton) +5€.

Hohde, kesto 3 tuntia 159€

Hohdehoidon jälkeen kasvosi hohtavat ja jalkasi ovat hemmoteltu pehmeäksi. Paketti sisältää 90min yksilöllisen kasvohoidon ja 90min hemmottelujalkahoidon.

Paratiisi, kesto 2.5 tuntia 155€

Paratiisihoidossa pääosassa ovat lämpö ja rentoutuminen, kuin olisit riippumatossa paratiisirannalla. Paketti sisältää 60min kuumakivihieronnan, 60min yksilöllisen kasvohoidon, pikakäsihoidon ja parafiinihoidon käsille.

Helmi, kesto 2.5 tuntia 155€

Helmi hoidon aikana jalkasi kevenevät ja koko keho rentoutuu. Paketti sisältää 60min SPA-hemmotteluhoidon vartalolle ja SPA-hemmottelujalkahoidon.

Pisara, kesto 2 tuntia 145€

Pisarahoidon jälkeen kasvosi ja vartalosi ovat superkosteutetut. Paketti sisältää 60min yksilöllisen kasvohoidon ja SPA-hemmotteluhoidon vartalolle.

Tähti, kesto 1 tunti 50 minuuttia 115€

Tähtihoidon jälkeen olosi on kokonaisvaltaisesti upea. Hoidossa saat hemmottelua kirjaimellisesti päästä varpaisiin. Paketti sisältää Fresh Up- kasvohoidon, pikamanikyyrin ja 60min jalkahoidon.