SPA- hemmottelupaketit

Olen yhdistänyt hoitoja paketeiksi, jossa saa useamman hoidon edullisemmin yhteishinnalla. Lisäpalvelut varattava erikseen. Jos ei ole sopivaa pakettia niin kysy ja rakennetaan sinulle tai läheisellesi sopiva kokonaisuus. Palveluiden alta löytyy yksittäisten hoitojen sisällöt.

Mihin tahansa SPA-hemmottelupakettiin lasillinen kuohuviiniä (alkoholiton) +5€.

Hohde, kesto 3 tuntia/159€

Hohdehoidon jälkeen kasvosi hohtavat ja jalkasi ovat hemmoteltu pehmeäksi. Paketti sisältää kiinteyttävän kasvohoidon sekä SPA-jalkahoidon.

Paratiisi, kesto 2.5 tuntia/155€

Paratiisihoidossa pääosassa ovat lämpö ja rentoutuminen, kuin olisit riippumatossa paratiisirannalla. Paketti sisältää 60min kuumakivihieronnan, 60min räätälöidyn rentouttavan kasvohoidon, pikakäsihoidon ja parafiinihoidon käsille.

Helmi, kesto 2.5 tuntia/145€

Helmi hoidon aikana jalkasi kevenevät ja koko keho rentoutuu. Paketti sisältää 60min kuumakivihieronnan ja SPA-jalkahoidon.

Pisara, kesto 2 tuntia/125€

Pisarahoidon jälkeen kasvosi ja kätesi ovat superkosteutetut. Paketti sisältää tehokosteuttavan kasvohoidon ja SPA-manikyyrin parafiinilla.

Timantti, kesto 2 tuntia/125€

Timanttihoidon jälkeen olosi on kuin timantti. Paketti sisältää timanttisen kasvohoidon ja perusjalkahoidon.

Tähti, kesto 1 tunti 50 minuuttia/115€

Tähtihoidon jälkeen olosi on kokonaisvaltaisesti upea. Hoidossa saat hemmottelua kirjaimellisesti päästä varpaisiin. Paketti sisältää Fresh Up- kasvohoidon, pikamanikyyrin ja perusjalkahoidon.