Tietoa meistä

Ihanaa, että olet tullut Johanna´Spaan sivuille.

Johanna´Spaassa työskentelee yrittäjä Johannan lisäksi myös sopimusyrittäjä Sanni 17.12.2021 alkaen.

Minä olen Johanna, pitkänlinjan hoitoalan ammattilainen ja tuore kauneusalan ammattilainen. Yli 16 vuoden ajan olen saanut työskennellä monipuolisesti hoitoalan työtehtävissä. Suurimman osan urasta olen tehnyt ikääntyneiden, muistisairaiden ja kansansairauksien parissa. Työskentely ihmisten kanssa on lähellä sydäntäni.

Halusin yhdistää terveys- ja kauneusalan osaamiseni ja perustaa yrityksen, joka on ainutlaatuinen Suomessa. Johanna´Spa on juuri sellainen. Jos jotain palvelua ei löydy valikoimasta, kysy rohkeasti ja katsotaan voisinko olla avuksi.

Koulutukseni:

Tradenomi (yamk), Asiakassuuntautuneen liiketoiminnan kehittäminen, opinnot alkaneet 2022

Jalkojenhoidon ammattitutkinto, 2021

Sairaanhoitaja (yamk), sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen, 2021

SKY-kosmetologi, 2021

Terveydenhoitaja (amk), 2017

Sairaanhoitaja (amk), suuntautuminen ikäihmisten hoitotyöhön, 2010

Lähihoitaja, 2007

Työkokemukseni:

Yrittäjä, Johanna´Spa 2020-

Hoivakodin johtaja, yksityinen hoivakoti 2019-2020

Vastaava hoitaja, yksityinen terveyskeskus 2018-2019

Sairaanhoitaja, CERAD- vastaava, Kuopion pääterveysasema 2012-2018

Useita tehtäviä sairaanhoitajana mm. Kuopion yliopistollinen sairaala, Harjulan sairaala, Jyväskylän kunnansairaala, Veripalvelu, Terveyden- ja hyvinvoinninlaitos. Lisäksi lähihoitajan sijaisena työskennellyt Kuopion kaupungilla vuosien 2005-2008 aikana.

Sanni

Sanni on kosmetologiopiskelija, joka teki kasvohoitoharjoittelun Johanna´Spaassa marras-joulukuussa 2021. Sanni on työskennellyt kymmenen vuotta ravintola-alalla, joten asiakaspalvelutyö on tuttua. Palaute Sannin tekemistä kasvohoidoista on ollut erittäin positiivista.

Sanni jää sopimusyrittäjäksi tekemään etenkin iltoja ja viikonloppuja.

Alkuun palveluvalikoimaan kuuluvat kasvohoidot, ripsien kestotaivutus, kulmien laminointi, sokeroinnit, Shellac- kestolakkaukset ja SPA-manikyyrit. Palveluvalikoima laajenee sitä mukaan, kun Sannin opinnot etenevät.

Sannin ajat löytyvät samasta sähköisestä ajanvarauksesta. Niiden palveluiden osalta, joita Sanni tekee, voi valita haluaako tulla Sannin vai Johannan hoitoon. Sannin hinnat ovat joidenkin palveluiden osalta edullisempia, kuin Johannan. Hinnat löytyvät Booksalongin ajanvarauksesta, linkki etusivulla.