Tietoa meistä

Ihanaa, että olet tullut Johanna´Spaan sivuille.

Johanna´Spaassa työskentelee yrittäjä Johannan lisäksi myös vuokratuoliyrittäjä.

Keväästä 2022 alkaen myös hoitolakoira Elmo on ajoittain Johannan mukana.

Sannin ja Elmon esittelyt löytyvät tämän sivun lopussa.

Minä olen Johanna, pitkänlinjan hoitoalan ammattilainen ja tuore kauneusalan ammattilainen. Yli 16 vuoden ajan olen saanut työskennellä monipuolisesti hoitoalan työtehtävissä. Suurimman osan urasta olen tehnyt ikääntyneiden, muistisairaiden ja kansansairauksien parissa. Työskentely ihmisten kanssa on lähellä sydäntäni.

Halusin yhdistää terveys- ja kauneusalan osaamiseni ja perustaa yrityksen, joka on ainutlaatuinen Suomessa. Johanna´Spa on juuri sellainen. Jos jotain palvelua ei löydy valikoimasta, kysy rohkeasti ja katsotaan voisinko olla avuksi.

Koulutukseni:

Tradenomi (yamk), Asiakassuuntautuneen liiketoiminnan kehittäminen, opinnot alkaneet 2022

Jalkojenhoidon ammattitutkinto, 2021

Sairaanhoitaja (yamk), sosiaali- ja terveysalan kehittäminen ja johtaminen, 2021

SKY-kosmetologi, 2021

Terveydenhoitaja (amk), 2017

Sairaanhoitaja (amk), suuntautuminen ikäihmisten hoitotyöhön, 2010

Lähihoitaja, 2007

Työkokemukseni:

Yrittäjä, Johanna´Spa 2020-

Hoivakodin johtaja, yksityinen hoivakoti 2019-2020

Vastaava hoitaja, yksityinen terveyskeskus 2018-2019

Sairaanhoitaja, CERAD- vastaava, Kuopion pääterveysasema 2012-2018

Useita tehtäviä sairaanhoitajana mm. Kuopion yliopistollinen sairaala, Harjulan sairaala, Jyväskylän kunnansairaala, Veripalvelu, Terveyden- ja hyvinvoinninlaitos. Lisäksi lähihoitajan sijaisena työskennellyt Kuopion kaupungilla vuosien 2005-2008 aikana.

Sanni

Sanni on syksyllä 2022 valmistunut kosmetologi. Sanni teki kasvohoitoharjoittelun Johanna´Spaassa marras-joulukuussa 2021. Sanni on työskennellyt kymmenen vuotta ravintola-alalla, joten asiakaspalvelutyö on tuttua. Palaute Sannin tekemistä hoidoista on ollut erittäin positiivista.

Sanni jäi harjoittelun jälkeen Johanna´Spaahan vuokratuoliyrittäjäksi. Jalkojenhoitajan ammattitutkinnot opinnot alkaneet tammikuussa 2023.

Palveluvalikoimaan kuuluvat kasvohoidot, ripsien kestotaivutus, kulmien laminointi, sokeroinnit, Shellac- kestolakkaukset varpaankynsille, kauneudenhoidolliset jalkahoidot, hieronnat ja SPA-manikyyrit.

Sannin ajat löytyvät samasta sähköisestä ajanvarauksesta. Niiden palveluiden osalta, joita molemmat tekevät, voi valita haluaako tulla Sannin vai Johannan hoitoon.

Hoitolakoira Elmo

Elmo on vuoden ikäinen amerikankarvatonterrieri, täysin karvaton ja hyvin hypoallerginen rotu, painoa 6.5kg. Elmo on harvakseltaan Johannan mukana hoitolalla. Jos on hemmotteluhoitoja päivän aikana, tällöin Elmo jää automaattisesti kotiin. Elmo on hoidon ajan pikkuhuoneessa, mutta välillä saattaa hieman itkeä mamman perään vielä niin pientä taustaääntä välillä saattaa olla.

Jos et halua Elmon olevan paikalla, riittää ilmoitus Johannalle niin jätän Elmon siksi päiväksi kotiin.