Sairaanhoitajan palvelut

CERAD- muistitutkimus kesto noin 90min 69€

Tutkimus sisältää esitietolomakkeen täytön, CERAD muistitutkimuksen, keskustelun tuloksesta ja jatkohoito-ohjeistuksen. Tuloksen saat mukaan. Suosittelen omaista tulemaan mukaan käynnille.

Korvahuuhtelu 30min 32€

Korvien huuhtelu ja jatkohoito-ohjeistus. Huom: suosittelen, että ennen korvahuuhteluun tuloa olet käyttänyt Removax tai muita vaikkua pehmittäviä tippoja molempiin korviin kolmena edellisenä iltana.

Jos vaikkua on paljon, se on kiinnittynyt korvakarvoihin tai kuivanut niin voi vaatia jatkokäynnin. Tällöin uusintakäynti viikon sisällä 15min/15€. Ennen uusintakäyntiä suositeltava jatkaa vielä Removaxin käyttöä.

Korvahuuhteluja en tee pienille lapsille tai henkilölle, jolla on tärykalvossa todettu reikä tai se on putkitettu. Ikäraja noin 12-vuotta (arvio tapauskohtaisesti).

Varsiluomien poisto 30min 39€

Mikäli sinulla on kainalossa, kasvoilla tai kaulalla pieniä varrellisia luomia, niiden poisto voidaan tehdä sairaanhoitajan vastaanotolla steriilillä terällä ilman puudutusta. Arvioin aina poistettavat luomet enkä poista luomea, joka ei 100% varmuudella ole hyvälaatuinen. Muita luomia kuin varsiluomia en poista eli jos luomi ei ole varressa roikkuva, en voi sitä poistaa. Samalla tarkistan alueen muut luomet ja ohjaan tarvittaessa hakeutumaan lääkäriin.

Varsiluomien poiston jälkeen aluetta ei saa kastella 24 tuntiin. Toimenpiteen jälkeen saat kirjallisen kotihoito-ohjeen.

Luomiarvio 30min 32€

Arviossa tarkastelen silmämääräisesti ja suurentavalla luuppilampulla haluamasi luomet. Teen kirjallisen suosituksen, jos joku/jotkut luomista tarvitsevat jatkohoitoa lääkäriltä. Huom: luomiarvio on mahdollista saada myös ilmaiseksi terveyskeskuksen kautta, tämä on vaihtoehto mikäli ei halua siellä käydä. Aina, jos luomi oireilee tai muuttuu äkillisesti, se on tärkeä tarkistaa!

Ompeleiden poisto max 15min, 22€ (sis. haavalapun)

Haavalta ompeleen poisto, haavan tarkistus ja jatko-ohjaus sekä haavalappu. Max 15min.

Jos on iso haava (6 tai enemmän ommelta) tai haavan paranemisessa ongelmia, varaa lisäaika lisäpalveluista. Lisätietoihin olisi hyvä kirjata montako ommelta on ja millä alueella.

Hakasten poisto max 30min, 35€ (sis. haavalapun)

Haavalta metallisten hakasten poisto, haavan tarkastus ja jatko-ohjaus sekä haavalappu. Lisätietoihin hyvä kirjata miltä alueelta hakaset poistetaan ja miten iso haava kyseessä.

Useampi haava +10€

TÄSTÄ PÄÄSET SÄHKÖISEEN AJANVARAUKSEEN

Muistitutkimus Kuopio CERAD kuopio muistiongelma muisti kuopio muistitesti kuopio