Muistisairaalle

Muistisairaan hemmotteluhetki hoitolassa 120min, 115€

Tämä on erityinen paketti muistisairaalle hemmottelua varten. Muistisairasta voi jännittää uusi hoitaja, uusi paikka ja mahdollisesti hoidotkin. Tämän paketin tarkoitus on varata rauhallinen hetki, jossa on aikaa tutustua ja yhdessä muistisairaan kanssa miettiä mikä olisi hänelle mieluinen hemmotteluhetki.

Jokainen on yksilö. Tässä kuunnellaan asiakasta ja yhdessä sovitaan millainen hoito toteutetaan. Hoito voi olla jalka-, käsi- tai kasvohoito, kuumakivihieronta tai näiden yhdistelmä. Aikaa käytetään kaksi tuntia ja hoidossa edetään asiakkaalle sopivaan tahtiin. Omainen voi olla odotushuoneessa tai käydä välissä asioilla. Hoitotilanne rauhoitetaan.

Mikäli on tarve sairaanhoidolliselle hoidolle, esimerkiksi korvahuuhtelulle, voidaan se sisältää paketin sisälle tai ottaa lisäaikaa paketin lisäksi. Ilmoitathan toiveesta aikaa varatessa.

Huomioithan: tätä pakettia ei voi varata sähköisestä ajanvarauksesta. Haluan aina keskustella hoidon varauksen yhteydessä omaisen kanssa. Paketti on mahdollista saada muokattuna myös kotiin tai hoivakotiin. Olethan yhteydessä viestillä tai soittamalla.