Exfosil Ruby- rubiinikuorinta

Exfosil Ruby- rubiinikuorinta on ihon uusiutumista huomattavasti parantava kasvohoito, joka kannattaa tehdä loka-helmikuun välisenä aikana. Hoito tasoittaa ihon rakennetta ”hiomalla” kevyesti ihon pintakerrosta samalla kirkastaen ihoa ja aktivoiden sen uusiutumisprosessia.

Hoito sopii erinomaisesti ikääntyvälle iholle (juonteet, rypyt), aknearville, veltostuneelle iholle, paksulle/elottomalle tai suurihuokoiselle iholle. Ei sovi henkilölle, jolla on kasvoissa aktiivinen akne, tulehtunut iho, ruusufinni tai aktiivinen herpes.

Rubiinikuorinta tehdään käsin, ilman laitetta ja käsittelyn voimakkuus katsotaan yksilöllisesti hoidon alussa. Hiovat ainesosat ovat luonnollista alkuperää, kuten rubiini- ja kvartsikiteitä ja merisientä. Lisäksi kuorinnan aikana pehmitetään ja kosteutetaan ihoa.

Hoito ei ole hemmottelukasvohoito. Se tuntuu pistelynä iholla, kun rubiini- ja kvartsikiteet hierotaan kasvoihin. Pistelyn ja kuumotuksen tunne kestää usein 1-2 päivää, iho monesti punoittaa selvästi hoidon jälkeen ja muutaman päivän päästä hoidosta iho usein hilseilee.

Kotiin saat aloituspaketin kotihoitotuotteista (arvo 129€).

Hoito tehdään vain sarjahoitona, yksittäistä hoitoa ei voi ostaa. Suositeltava on, että olet käynyt Johanna´Spaassa jossain kasvohoidossa ennen kuin tulet Exfosil Ruby- erikoiskasvohoitoon.

Exfosil Ruby- sarjahoitopakettiin kuuluu kolme hoitoa (3-4 viikkoa aina hoitojen välissä) ja aloituspaketti kotihoitotuotteista.

Sarjahoitopaketin hinta on 349€ (sis. 3x 45min rubiinikuorinta + kotihoitotuotteiden aloituspakkaukset, joiden arvo 129€). Paketissa siis hoidon hinta noin 73€ per hoito.

Hoitojen välissä on mahdollista tehdä Post Peel- hoito, joka tehdään  4-7 päivän kuluttua kuorinnasta. Sen tehtävä on poistaa ihon hilseilyä ja kosteuttaa ihoa. Hoito ei ole pakollinen osa hoitokokonaisuutta. Post Peel- hoidon hinta on 65€.

Halutessaan on mahdollista kolmen sarjahoitokäynnin jälkeen tehdä 4. ja 5. hoitokerta, näiden hinta 75€/käynti tai 140€/2.käyntiä.

Ajanvaraukset vain sähköpostilla [email protected] tai puhelimitse/viestillä 0503556648.

Hoito ei löydy sähköisestä ajanvarauksesta.