Candying (ihokarvojen poisto)

Candying on uusi, kotimainen innovaatio sokerointiin eli ihokarvojen poistoon sokerimassalla. Skin Candy on suomalainen patentoitu tuote, joka on uudistanut sokeroinnin. Tämän vuoksi puhutaan candying, joka on sokeroinnin lisäksi myös ihonhoitoa. Skin Candy tuotteet sisältävät sokerin lisäksi Xylitolia, joka on luonnon oma antibakteerinen aine ja on hellävaraisempi sekä hoitavampi tapa poistaa ihokarvat kuin tavan sokerointimassat.

Ennen candyingiin tuloa olisi hyvä olla sheivaamatta 1-1.5vk, jotta karva olisi vähintään 0.5cm pitkä. Liian lyhyt karva voi tehdä sen, ettei kaikki karvat lähde sokerointimassan mukaan.

Infektio- ja ihoärsytysriskin vuoksi candyingin jälkeen hyvä välttää hikoilua, saunaa ja uimista/kylpemistä 12-24 tunnin ajan. Myös hautovat vaatteet tai kasvojen alueella maski voi aiheuttaa lisääntynyttä ärsytystä karvanpoistoalueelle. Kainaloiden candyingin jälkeen ei kannata 12-24 tuntiin käyttää deodoranttia.

Candying kuorii ihon tehokkaasti, joten iho on hyvä suojata aurinkosuojavoiteella mikäli altistut auringon UV-säteilylle. Etenkin ensimmäisellä kerralla on normaalia, että iho voi punoittaa ja joskus etenkin kasvojen alueella voi nousta pientä näppylää candyingin jälkeen, joka rauhoittuu muutamassa päivässä. Jos olet herkkä saamaan ihoreaktioita, voi ennen candyingiä ottaa allergialääkkeen, joka voi helpottaa mahdollista ärsytysreaktiota.

Karvankasvu on yksilöllistä, yleensä hoidettu alue pysyy siistinä 2-4 viikkoa. Aina on myös lepovaiheessa olevia karvoja, jotka voivat nousta ihon pinnalle nopeastikin candyingin jälkeen. Säännöllinen candying hidastaa karvankasvua ja tekee karvasta vaaleamman sekä pehmeämmän.

Bikinialueen candying ei ole valikoimassa. Muut alueet (esim. selkä, käsivarret) sopimuksen mukaan, laita viestiä tai soita.

Candying hinnasto:

Sääret tai reidet 50€ (sääret jalkahoidon yhteydessä 45€)

Sääret ja reidet 85€

Kainalot 30€

Koko kasvojen alue 35€ (kasvohoidon yhteydessä 30€)

Ylähuuli 20€ (kasvohoidon yhteydessä 15€)

Sääret ja kainalot 70€

Koko jalat ja kainalot 95€