Sokerointi

Ennen sokerointiin tuloa olisi hyvä olla sheivaamatta 1-1.5vk, jotta karva olisi vähintään 0.5cm pitkä. Liian lyhyt karva voi tehdä sen, ettei kaikki karvat lähde sokerointimassan mukaan.

Infektio- ja ihoärsytysriskin vuoksi sokeroinnin jälkeen hyvä välttää hikoilua, saunaa ja uimista/kylpemistä 12-24 tunnin ajan. Myös hautovat vaatteet tai kasvojen alueella maski voi aiheuttaa lisääntynyttä ärsytystä karvanpoistoalueelle. Kainaloiden sokeroinnin jälkeen ei kannata 12-24 tuntiin käyttää deodoranttia.

Sokerointi kuorii ihon tehokkaasti, joten iho on hyvä suojata aurinkosuojavoiteella mikäli altistut auringon UV-säteilylle. Etenkin ensimmäisellä kerralla on normaalia, että iho voi punoittaa ja joskus etenkin kasvojen alueella voi nousta pientä näppylää sokeroinnin jälkeen, joka rauhoittuu muutamassa päivässä. Jos olet herkkä saamaan ihoreaktioita, voi ennen sokerointia ottaa allergialääkkeen, joka voi helpottaa mahdollista ärsytysreaktiota.

Karvankasvu on yksilöllistä, yleensä hoidettu alue pysyy siistinä 2-4 viikkoa. Aina on myös lepovaiheessa olevia karvoja, jotka voivat nousta ihon pinnalle nopeastikin sokeroinnin jälkeen. Säännöllinen sokerointi hidastaa karvankasvua ja tekee karvasta vaaleamman sekä pehmeämmän.

Sokerointi vain Sannin valikoimassa. Hinnasto kokonaisuudessaan sähköisessä ajanvarauksessa.

Sokerointi hinnasto:

Yksi alue:

Sääret tai reidet 45€

Sääret ja reidet 65€

Kainalot 20€, käsivarret 30€

Bikini 29€, Laajennettu bikini 40€, Brassi 69€ (erilliset huoltohinnat alle 5vk)

Koko kasvojen alue 20€, ylähuuli tai leuka 10€

Selkä, rinta tai vatsa (1 alue) 45€

Paketit:

Sääret ja kainalot 55€

Koko jalat ja kainalot 79€

Sääret, kainalot ja bikini 75€

Brassi + kainalot 75€ (huolto alle 5vk 69€)

Brassi + sääret 89€ (huolto alle 5vk 80€)

Brassi + kainalot + sääret 110€ (huolto alle 5vk 99€)

Brassi + kainalot + koko jalat 125€

sokerointi kuopio brassi kuopio sokerointi